Gree Comfort X 7,1 kw klíma szett GWH24ACE-K6DNA1I

fűtés -25C-ig

KIEMELT TULAJDONSÁGOK

3D-s légáram, Cold plasma szűrő, Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés, Integrált hőmérő távirányítóba (I FEEL), 8°C-os temperálás, Csepptálca és karter fűtés kompresszorba Fűtés -25°C külső hőmérsékletig, H-tarifa igénylés 3+2 év garancia (opcionális 10 év! Érdeklődjön!)

476 900 Ft

A Comfort X a Gree klímák egyik legnépszerűbb modelje. 3D légtereléssel, beépített kompresszor karter és csepptálca fűtéssel rendelkezik, ezért nagyobb terek fűtésére-hűtésére is kiválóan alkalmas. 

A készülék az inverter technológia segítségével szabályozza a teljesítményt amennyiben a helyiség lehűlt. Ennek köszönhetően az energiafogyasztás minimális lesz. A Comfort X A++ energiabesorolással rendelkezik.

A klíma kiváló választás amennyiben a készüléket fűtésre is szeretnék használni. A kültéri egység csepptálca és karterfűtéssel rendelkezik és -25°C-ig tud fűteni. Az I Feel funkció miatt a termosztát maga a távirányítóba található ami vezeték nélkül kommunikál a készülékkel. A klíma berendezésre H-tarifa igényelhető.

A Gree Comfort X légkondícionálót távolról is szabályozhatjuk a wi-fi vezérlés segítségével. A 8°C temperálás funkciónak köszönhetően elkerülhetjük a fagykárt, mivel csak akkor kezd el fűteni a készülék ha 8°C alá csökken a hőmérséklet.

A régebben használt R410a hűtőközeg helyett ez model a környezetbarát R32-es jelölésűt használja aminek ózon károsító hatása kevesebb mint a régebbi gázoknak.