Gree Pulse 6,2 kw klíma szett GWH24AGD-K6DNA1A

Legfőbb tulajdonságok

3D légáram, Extra halk üzemmód, Fűtés -15°C külső hőmérsékletig, Távirányítóba integrált I-FEEL funkció/hőmérő, Cold plasma szűrő, Wi-Fi vezérlő, H-tarifa igénylés lehetősége 3+2 év garancia (opcionális 10 év! Érdeklődjön!)

490 982 Ft

A Gree Pulse kompakt kialakításával, extra halk üzemeléssel és 3D légterelésével tűnik ki a hűtésre optimalizált klímaberendezések közül. A Pulse model beltéri egysége matt fehér borításával és kompakt méretével könnyen illeszkedik a lakás hálószobájába.

A Gree Pulse légkondícionálók inverteres technológiával rendelkeznek, ami a teljesítmény szabályozásának köszönhetően az energiafogyasztás minimumra tudja csökkenteni. 2,6 kw - 3,2 kw- 4,6 kw hűtőteljesítménnyel kerülnek forgalomba A++ energiaosztállyal.

A klíma készülék fűtési üzemben -15 °C külső hőmérsékletig üzemképes fűtés rásegítésére ajánlott berendezés. H-tarifa kedvezményes elektromos áram igénylésre alkalmas.

A Gree Pulse légkondícionálót távolról is szabályozhatjuk a wi-fi vezérlés segítségével. A 8°C temperálás funkciónak köszönhetően elkerülhetjük a fagykárt, mivel csak akkor kezd el fűteni a készülék ha 8°C alá csökken a hőmérséklet. 

A régebben használt R410a hűtőközeg helyett a Gree Pulse klíma a környezetbarát R32-es jelölésűt használja aminek ózon károsító hatása kevesebb mint a régebbi gázoknak.