A Sinclair klímákról

A SINCLAIR CORPORATION LTD. a légkondicionálásra, a hőszivattyúra és a LED fényszegmensre koncentrál. A SINCLAIR márka fő célja, hogy kényelmet biztosítson a kék bolygó lakóinak életébe, miközben óvja a környezetet. A kutatásra, fejlesztésre, gyártásra és terméktesztre fordított figyelemnek, valamint az értékesítés utáni támogatásnak köszönhetően a SINCLAIR klímák a minőség és a megbízhatóság magas szintjét érték el. A SINCLAIR márkát jelenleg három termékcsoport képviseli: 1999 óta klímarendszerek, 2011 óta pedig levegő-víz hőszivattyúk és LED világítás. A SINCLAIR partnerei 33 országban működnek...

Erősségünk a minőségi termékek ésszerű árképzéssel. Nagyon széles termékpalettánk van, nagy készlettel egész évben. Nagy hangsúlyt fektetünk az értékesítés utáni szolgáltatásokra, a pótalkatrészek elérhetőségére és a műszaki támogatásra, valamint műszaki oktatást is biztosítunk. Partnereinkkel hosszú távú, kölcsönösen előnyös üzleti együttműködést alakítunk ki. 

Fő erősségünk a minőségi termékkínálata elfogadható áron. A teljesítmény-ár-minőség arány kulcsfontosságú számunkra. Széles termékválasztékkal rendelkezünk, hatalmas raktárkészlettel egész évben. Nagy hangsúlyt fektetünk az értékesítésre és az értékesítés utáni szolgáltatásokra, a gyors alkatrészforgalmazásra, a rugalmas műszaki támogatásra, valamint műszaki és üzleti oktatást is biztosítunk.

A SINCLAIR márka célja, hogy kényelmet biztosítson az emberek életében, miközben megóvja a bolygót. A kutatásra, fejlesztésre, gyártásra és tesztelésre fordított nagy odafigyelésnek köszönhetően a SINCLAIR légkondícionáló termékek magas minőséget és megbízhatóságot képviselnek. Ha úgy dönt, hogy egy SINCLAIR terméket vásárol, akkor nem csak az otthoni vagy professzionális alkalmazások kényelmét szolgáló minőségi terméket kap, hanem partnert is kap készüléke hosszú élettartamára. Büszkék vagyunk műszaki támogatásunkra és értékesítés utáni szolgáltatásunkra. Műszaki szakembereink készen állnak arra, hogy ügyfeleik számára a termékeikhez szükséges támogatást nyújtsák. Ebből a célból áll rendelkezésre egy információs vonal, ahol műszaki szakembereink készségesen adnak tanácsot. Készen állnak, hogy megbízhatóan és gyorsan segítsenek a termékekkel, a vezetékezéssel és a telepítéssel kapcsolatos kérdéseiben.

A SINCLAIR termék weboldala a termékek online áttekintéseként szolgál. Ezenkívül megtekintheti a termékarchívumot, és letöltheti az egyes termékekhez tartozó kézikönyveket. Igény esetén termékeinkhez nagy alkatrész- és tartozékkészlettel rendelkezünk, és készen állunk a gyors kiszállításra.